top
logo
  youtubebutton facebook-logo 

Upcoming Gigs:

Geen evenementen

Bezoekers:

277927
VandaagVandaag1
Gisteren:Gisteren:14
Deze Week:Deze Week:1
Deze MaandDeze Maand229
Totaal:Totaal:277927

Lente-update
AddThis Social Bookmark Button

19-05-2012:

Daar zijn we weer! Het is even wat stiller geweest….letterlijk. Voor de mensen die het nog niet hadden meegekregen; de frontman kampt sinds oktober vorig jaar met wat stemproblemen. Hierdoor is onder andere de agenda wat leger dan je gewend was bent. Gelukkig is het niet zo dat er gestopt is met spelen; mocht u ons namelijk willen boeken dan kan dat gewoon.

De optredens welke stonden ingepland destijds zijn gelukkig nog wel gewoon afgemaakt, met invalzanger John van Heiningen. Bij deze danken we John nogmaals voor zijn inzet. Het is het aan de beterende hand met de stem, maar wanneer we weer op volle kracht zijn is nog even de vraag, zoals altijd: stay tuned ;)

Wat er nog meer voor nieuws is onder de zon; dat ZF het kopstuk werd bij de veiling voor de Roparun in Cafe de Fles te  Steenbergen.
Zie hier het volledige artikel: klik
Voor wat kiekjes van die avond: link

En...de Luxemburgse mini-tour zal ook gewoon zijn doorgang vinden, te weten in het weekend van 11 augustus. Hier een impressie van 2010 voor de onwetenden ;)
Verder is het aanstaande 6 juni 6 jaar geleden dat ZF zijn eerste *kuch* optreden wist uit te spelen, niet geremd door enige kennis van muzikale zaken deden we in ieder geval ons best. Dat hopen we te vieren: 6-6-6-6 ....wellicht in 't Goeleven op De Heen. Hierover snel meer.

steffies

 


 

 

bottom