top
logo
  youtubebutton facebook-logo 

Upcoming Gigs:

Geen evenementen

Bezoekers:

278537
VandaagVandaag20
Gisteren:Gisteren:15
Deze Week:Deze Week:92
Deze MaandDeze Maand338
Totaal:Totaal:278537

Nieuws
Update zomer 2017
AddThis Social Bookmark Button

16-08-2017:

Eindelijk is het dan zover: de website is weer up to date; het repertoire is uitgebreid/vernieuwd; we spelen steeds meer In-ear/draadloos ennnnn we zijn zo ver dat we kunnen spreken van een nieuwe vaste gitarist bij ZF. Laat de leeftijd van deze fanatiekeling u niet bedriegen, want met zijn overweldigend enthousiasme en inzet laat hij zien dat Rock 'n Roll van 'ver voor zijn tijd' geen enkel probleem is. Hij luistert, vult aan en...maakt er net als de rest een feestje van. Bij deze nogmaals een warm welkom van ons allemaal: Rik de Bruijn.

Ook is de agenda weer gedeeltelijk aangevuld, dus houd die in de gaten, daar zal vast nog veel worden bijgeplaatst dit jaar. Kortom, we hebben d'r weer zin an!

 
08-06-2016 Live @ 't Slik
AddThis Social Bookmark Button

08-06-2012

Dat was weer een daverend succes in Woensdrecht onlangs, iedereen bedankt voor het enthousiasme! En waarom deze snelle update, omdat het kan! En omdat we ons 6-jarig bestaan vieren vanavond (vrijdag) in ’t Slik te Bergen op Zoom. Gewoon….Rock ’n Roll als vanouds! Dit keer met niemand minder dan Peter van der Tor op gitaar, er wordt afgetikt rond de klok van 22:30.

Be there or be square ;)

 
Lente-update
AddThis Social Bookmark Button

19-05-2012:

Daar zijn we weer! Het is even wat stiller geweest….letterlijk. Voor de mensen die het nog niet hadden meegekregen; de frontman kampt sinds oktober vorig jaar met wat stemproblemen. Hierdoor is onder andere de agenda wat leger dan je gewend was bent. Gelukkig is het niet zo dat er gestopt is met spelen; mocht u ons namelijk willen boeken dan kan dat gewoon.

De optredens welke stonden ingepland destijds zijn gelukkig nog wel gewoon afgemaakt, met invalzanger John van Heiningen. Bij deze danken we John nogmaals voor zijn inzet. Het is het aan de beterende hand met de stem, maar wanneer we weer op volle kracht zijn is nog even de vraag, zoals altijd: stay tuned ;)

Wat er nog meer voor nieuws is onder de zon; dat ZF het kopstuk werd bij de veiling voor de Roparun in Cafe de Fles te  Steenbergen.
Zie hier het volledige artikel: klik
Voor wat kiekjes van die avond: link

En...de Luxemburgse mini-tour zal ook gewoon zijn doorgang vinden, te weten in het weekend van 11 augustus. Hier een impressie van 2010 voor de onwetenden ;)
Verder is het aanstaande 6 juni 6 jaar geleden dat ZF zijn eerste *kuch* optreden wist uit te spelen, niet geremd door enige kennis van muzikale zaken deden we in ieder geval ons best. Dat hopen we te vieren: 6-6-6-6 ....wellicht in 't Goeleven op De Heen. Hierover snel meer.

steffies

 


 

 
Foto's Jaarmarkt Steenbergen
AddThis Social Bookmark Button
03-09-2011:

De foto's van ons optreden op de jaarmarkt staan online!Klik hier om naar de foto's te gaan.
 
Steenbergse Courant
AddThis Social Bookmark Button

02-09-2011:

Vandaag een leuk stukje ter promotie van het optreden op de jaarmarkt in de steenbergse krant:

http://www.steenbergsecourant.nl/uploads/STBC_02-09-2011_tekstpaginasWEB.pdf
Hiervoor bedanken we o.a. John Nijssen voor zijn inzet en medewerking!

 

 
« StartVorige12VolgendeEinde »

Pagina 1 van 2

bottom